Silink
Image default
Business / Transportation and Logistics

Taxicentrale Katwijk

 

Elke taxicentrale in Katwijk moet het zich eens in de zoveel tijd afvragen om een goede service te kunnen blijven leveren: Op basis waarvan wordt er een taxibedrijf gekozen door de consumenten in Katwijk? In de basis is de taak van een taxicentrale natuurlijk het oplossen van het probleem waar de consument op dat moment tegenaan loopt door een goed aanbod van taxi’s te leveren, aan de hand van de minimumvereisten die in Nederland en dus ook Katwijk gelden. Een taxibedrijf dat telkens weer laat zien zich te kunnen onderscheiden in én buiten de regio Katwijk is Taxi Centrale Leiden.

Minimumvereisten elke taxi

Anders dan bij taxicentrales in het buitenland, zijn er in Nederland, en Katwijk, bepaalde minimumvereisten voor elke taxi en dus ook voor elke taxicentrale. De service van de taxi’s in Katwijk is door deze minimumvereisten verbeterd. Daarnaast, omdat de Taxameter en de Boordcomputer onderdeel zijn geworden van deze minimumvereisten, zijn de taxi’s veiliger geworden en hebben taxicentrales uit Katwijk die iets fout doen direct Kiwa op hun dak.

Oplossingen die taxibedrijven kunnen bieden in Katwijk

Wat zijn nou de oplossingen die taxibedrijven kunnen bieden in Katwijk? En in welke vorm kan dit gedaan worden? De oplossing van taxicentrales is afhankelijk van de vraag naar service die de consument op dat moment heeft:

Vanaf een taxi standplaats een kort ritje per taxi naar huis.

Per telefoon, omdat er geen taxi standplaats is, waarbij de taxicentrale z.s.m. service verleent.

Op afspraak bij het taxibedrijf kunnen er lange ritten met de taxi worden gemaakt op een bepaald tijdstip. (vaak 12 uur van tevoren taxi bestellen)

In Katwijk hebben taxibedrijven dus aan de hand van deze contactmomenten de kans hun service een betere oplossing te maken.

Onderscheidende services taxicentrales

Het onderscheiden van service door taxicentrales is de enige optie om de klanten te prikkelen het ene taxibedrijf boven het andere te verkiezen. Hierin kan in de praktijk de service van de taxi zelf verbeterd worden; de chauffeur van de taxi kan verzorgd, beleeft en net zijn, en de taxi zelf kan in goede staat en van een goed merk zijn. Wanneer het taxibedrijf dat voor elkaar heeft, is de basis gelegd om ook in communicatie (online) een zo laagdrempelig mogelijke communicatie te voeren. Door onderscheidende services hierin uit te lichten kunnen taxicentrales het verschil maken. Een taxicentrale dat dit zeer goed doet is Taxi Centrale Leiden.