Silink
Image default
Business / Transportation and Logistics

Realiseer uw mondzorgpraktijk met All Dent

Wat doet All Dent?

All Dent helpt u bij uw praktijkinrichting. Ze helpen u met het verzinnen van een idee tot het ook echt realiseren hiervan. Al sinds 2002 zijn ze actief op de markt van tandheelkunde en praktijkinrichting en hebben zich in die branche tot een sterk merk weten te ontwikkelen. Het is een echt familiebedrijf en vind goede service zeer belangrijk, ze willen daarom graag een sterke relatie met de klant.

Waarom All Dent?

Bij All Dent staat service op nummer één. Ze willen graag bouwen op een langdurige relatie zodat beide partijen altijd weten waar ze met elkaar aan toe zijn. All Dent werkt in heel Nederland, dus waar uw praktijk zich ook bevindt maakt niet uit, zolang het maar binnen de grenzen van ons land is. Ze beschikken over de hoogste kwaliteit producten en bieden deze voor een zeer interessante prijs aan, zijn bijna altijd bereikbaar en bieden een garantie aan die een stuk langer is dan deze normaal gesproken is in de branche.

De manier van werken

Het team van All Dent gaat graag met u aan de slag om een ontwerp te maken, mocht u zelf al het een of ander in gedachten hebben zal dat uiteraard het uitgangspunt worden. Mocht dit echter niet het geval zijn, is dat natuurlijk geen probleem, het bedrijf beschikt over een zeer ervaren en creatief team bestaande uit ontwerpers en ingenieurs die graag wat voor u verzinnen. Als alles in orde is en u tevreden bent met de opgelegde ideeën hoeft u verder niks meer te doen en wordt alles voor u geregeld

Het assortiment

Naast het volledig ontwerpen en inrichting van praktijkruimtes is het ook zeker mogelijk om alleen losse producten aan te schaffen via de webshop. Er zijn een hoop verschillende productcategorieën met veel productsoorten. Alle producten zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een aantrekkelijke prijs. Mocht u een apparaat van All Dent hebben aangeschaft en ervaart u problemen? Neem dan contact op via de website of bel. U kunt rekenen op snelle en professionele hulp.