Silink
Image default
Business / Transportation and Logistics

Mio scooter kopen online

Sym is een scooter merk uit Taiwan dat al sinds 1954 bestaat, de volledige naam is Sanyang Motor Company. Naast de Mio scooter produceert Sym ook ATV’s. Motoren en auto’s uit de Sym fabriek worden verkocht onder de merknaam Hyundai. Net als het automerk heeft Sym een reputatie opgebouwd als een betrouwbaar merk voor een redelijke prijs. De Sym Mio scooter is daar een uitstekend voorbeeld van. Al de luxe van een Europese scooter voor een beduidend lagere prijs.

 

De “M” staat voor Midden

De Mio scooter is een middenklasse scooter. Dat houdt in dat de prijs hoger ligt dan een budget retro scooter, je krijgt wel een kwaliteit die zich vaak kan meten met de Europese merken zoals Vespa en Peugeot. De Mio scooter slaat ook een brug tussen klassiek en modern in het design. Enerzijds doet de Mio scooter een beetje denken aan het retro scooter design met ronde vormen en veel details van chroom, anderzijds is de Mio scooter ook een zeer moderne scooter met een strak design dat zeker zal opvallen in het stadsverkeer.

 

Betere service met een Mio scooter

De Sym Mio 50 is voorzien van een zogenaamde service interval aanduiding. De scooter geeft zelf aan wanneer deze toe is aan een onderhoudsbeurt. Hiermee kun je hoge kosten besparen, vaak merk je pas te laat dat er een probleem is. Er zijn meer praktische en technische snufjes te ontdekken. De buddy seat is met een knop op het stuur te openen, heel handig. De benzinedop kan worden geopend via het contactslot boven het achterlicht.

 
Meer Mio scooter voor minder

Je ervaart direct het slimme design en de superieure afwerking wanneer je op een Mio scooter stapt. Een eigentijds design met een knipoog naar het verleden maakt de Mio scooter tot een middenklasser die met gemak een klasse hoger presteert.