Silink
Image default
Business

Kies voor nieuwe of gebruikte betonplaten van goede kwaliteit

Bij Van Ooijen Betonplaten in Elst koopt u betonplaten en betonblokken die u voor verschillende toepassingen kunt gebruiken. Heeft u een zakelijk project waarin u graag gebruikt maakt van betonnen producten of wilt u uw eigen huis of tuin opknappen? Dat kan allemaal. De betonplaten en -blokken van dit merk zijn goed te gebruiken voor het verharden van uw erf of bedrijfsterrein, een wegafzetting of het maken van een scheidingswand of bloembak. Bij dit bedrijf vindt u altijd een geschikt betonnen product. Hun medewerkers helpen u graag met het geven van advies over alle producten en hun toepassingen. Zo is het verstandig om te onthouden dat beton dat in de buitenlucht staat, sneller zal verslijten en eerder onderhoud nodig heeft dan beton dat niet blootgesteld wordt aan zon en sneeuw.

Tweedehands beton

Heeft u maar tijdelijk beton nodig voor uw project, omdat u bijvoorbeeld een wegafzetting met beton regelt voor uw evenement? Dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor gebruikte betonplaten of -blokken. Dit is beter voor het milieu omdat men door het hergebruiken van beton minder nieuw beton hoeft te maken. Bovendien is het aanschaffen van tweedehandse betonnen producten goedkoper dan het kopen van nieuw beton. Daarnaast is het mogelijk om dit gebruikte beton te huren in plaats van te kopen. Als u de betonplaten en -blokken niet meer nodig hebt, koopt dit bedrijf ze weer terug of u levert ze weer in. Wees gerust, het ervaren personeel van dit bedrijf zorgt ervoor dat de betonblokken eerst uitvoerig gecontroleerd worden, voordat u ze mee krijgt. Zo bent u zeker van beton van goede kwaliteit.

Betonnen stapelblokken

Naast betonplaten zijn betonnen stapelblokken een populair product bij Van Ooijen Betonplaten in Elst. Deze stapelblokken worden ook wel betonnen legoblokken genoemd. Net als originele legoblokken zijn deze betonblokken namelijk goed te stapelen. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Het is bovendien mogelijk om dit bedrijf in te schakelen om het beton te plaatsen.