Silink
Image default
Business / Transportation and Logistics

Kettingslot kopen

Bij een kettingslot kopen voor jouw scooter is het niet slim om direct het goedkoopste kettingslot te kiezen. Daarmee denk je dat jouw scooter beveiligd is, maar het tegendeel is waar. Een zwak kettingslot kan eenvoudig worden geopend, met een tang of via het slot zelf met een pincet. Je kunt online goedkoop een kettingslot kopen dat wel goed is, zelfs met een keurmerk zodat je weet dat je een kwalitatief goed slot koopt. Dan staat jouw scooter echt veilig. We leggen je in dit artikel graag uit hoe je een veilig kettingslot kunt kopen.

 

Een kabelslot of een kettingslot kopen?

Een kabelslot lijkt veel op een kettingslot maar ze bieden doorgaans niet dezelfde bescherming. Een goedkoop kabelslot is gemaakt van staaldraad om een kunststof kern. Met een sterke tang zijn deze sloten vaak door te knippen. Er zijn overigens ook betere kabelsloten met een staalkern, die zijn wel duurder. Door een gekeurd kettingslot te kopen is jouw scooter doorgaans beter beschermd.

 

Een kettingslot kopen met ART keurmerk

Een slot hoeft niet gekeurd te worden, het mag wel. ART is een onafhankelijke instantie die sloten keurt op betrouwbaarheid ofwel; hoe lang duurt het om een slot te kraken? Hoe hoger de waardering in sterren hoe beter het slot presteert. Er zijn ook goede sloten zonder ART keurmerk, dan ben je afhankelijk van de beloftes van de fabrikant en eventueel externe testen.

 

Het voordeel van een kettingslot kopen

Het nadeel is duidelijk; een kettingslot is vrij zwaar. Het voordeel van een kwalitatief goed kettingslot is de optimale beveiliging van jouw scooter, zeker wanneer je het kettingslot aan een vast object kunt verankeren. Voor thuis kun je een speciale muurbeugel kopen, dan zal iedereen jouw scooter met rust laten. Een kettingslot kopen is investeren in zekerheid, bekijk alle mogelijkheden in de webshop.

http://scooter-kopen.gerelateerd.nl/