Silink
Image default
Business / Transportation and Logistics

Het bedrijf All Dent!

Een tijd geleden heb ik kennisgemaakt met een bedrijf wat All Dent heet en zij hebben ons met een paar dingen geholpen. Ik ben blij met de manier waarop het is verlopen en ben blij met het eindresultaat, om deze reden heb ik besloten om te schrijven over hen. Ik wil graag dat jullie bekend worden met All Dent en wat zij voor ons allemaal gedaan hebben en hierdoor ook voor jouw bedrijf kunnen doen. Ze hebben ons geadviseerd over de inrichting van onze tandartspraktijk en uiteindelijk zijn ze met een plan gekomen hoe het allemaal te verbeteren is en dit hebben ze direct in de praktijk gerealiseerd. Het waren allemaal verschillende voordelen die aan de manier van werken van All Dent kwamen kijken en omdat het zo enerverend was deel ik dit graag met jou!

Mijn ervaring met All Dent!

All Dent heeft bij ons een metamorfose gerealiseerd binnenin de tandartspraktijk, het is zo dat we van onze patiënten horen dat ze zich gewoon een stuk meer thuis voelen bij ons in de praktijk. Het positieve resultaat hiervan is dat kinderen minder snel bang zijn voor de tandarts en dat ze bovendien zich hierdoor meer op hun gemak voelen. Dit zorgt ervoor dat het allemaal wat meer een ontspannen sfeer wordt binnen en dit maakt het zowel voor alle patiënten als voor de tandarts wat makkelijker. All Dent heeft ons op zo’n manier geholpen dat het in het achterhoofd gehouden werd op welke manier wij graag wilden dat de praktijk eruit zal zien en welk imago het zou gaan uitstralen.

Neem contact op

Wil je misschien wel wat meer weten over praktijkinrichting bij All Dent en wat ze nog meer voor jou kunnen doen? Neem dan gewoon contact met hen op, ze hebben namelijk alle informatie die nodig is om ervoor te zorgen dat jij gewoon precies krijgt wat nodig is. Een inrichting van de praktijk is wel dusdanig vakwerk dat er veel dingen zijn die van invloed zijn op elkaar en dit maakt het een zeer complex proces om het te ontwerpen. Kenners zijn hierdoor echt een goede aanvulling!