Silink
Image default
Business / Transportation and Logistics

Grootformaat printer nodig? Kijk eens bij Repromat!

Repromat is de specialist als het gaat om grootformaat printers en scanoplossingen. Zij helpen bedrijven en instellingen in heel veel verschillende soorten sectoren, dus ben je bij Repromat altijd op het juiste adres. Ze streven naar een zo snel mogelijk en kostenbesparend verloop bij de gemeente. Repromat bestaat al ruim 40 jaar en hebben dus een mooie lading aan ervaring. Vooral in de bouw wordt gebruik gemaakt van de printers, in retail winkels & bibliotheken maken ze vooral gebruik van scanoplossingen. Dit betekent overigens niet dat dit niet andersom gebeurt.

Repromat printers

Repromat helpt u graag met het uitzoeken van de juiste printer, ze zijn hier dan immers ook in gespecialiseerd. Je kunt er terecht voor verschillende redenen zoals; software, hardware, service en alles wat je er nog meer bij nodig hebt. Als u of uw bedrijf op dit moment al in het bezit is van een printer kunt u deze bij Repromat gewoon in komen ruilen. Het kopen van zo’n grootformaat printer is niet iets wat je elke dag doet, dus wil je er zeker van zijn dat je de juiste aankoop doet. Om die reden kunt u zich laten informeren door een aantal experts en kunt u de printers ook zelf even in het echt bekijken. Dit kunt u doen door even contact met Repromat op te nemen en een afspraak in te plannen. Deze afspraak zal dan plaatsvinden in de showroom gevestigd in De Meern.

Scanners van Repromat

Repromat heeft niet alleen grootformaat printers, ook hebben ze grootformaat scanners in hun assortiment. Overigens hebben ze ook een boekscanner, wat vanzelfsprekend van een kleiner formaat is. De grootformaat printers komen van HP en Contex, 2 kwalitatief goede merken. Gebruik maken van zo’n scanner kan u een hoop geld en tijd besparen. Zo hoeft u geen enveloppen (voor eventueel versturen door middel van post) meer te kopen en het sturen van een mailtje is natuurlijk veel sneller.  Ook deze scanners koop je niet elke dag, dus net zoals bij de printers helpen de experts van Repromat u graag verder.