Silink
Image default
Offers

Een toer door een mooie stad bij Rijschool Delft

Een toer door een mooie stad bij Rijschool Delft

 

Je gaat maar eens in je leven een cursus autorijden namen en om dat op een prettige plek te doen kun je het beste even aankloppen bij Goeie Rijschool Delft. Wij zijn gespecialiseerd in rijlessen en we zitten in een prachtige stad. Dat betekent dat je tijdens het rijden kunt kijken naar een mooie kerk, veel bruggetjes en bootjes die voorbijvaren. Ook kun je genieten van de vele toeristen die langs je zullen lopen in Delft.  Het lessen wordt daardoor een genot. Je kunt snel de snelweg op om dat te oefenen bij Rijschool Delft. Een snelweg beheersen is natuurlijk best een uitdaging, dus daar willen we je goed op voorbereiden.

 

 

 

 

Parkeren een echte kunst bij Rijles in Delft

 

Het inparkeren op kleine stukjes kan je ook heel goed oefenen in Delft.

Er zijn veel parkeerplaatsen naast de gracht, waardoor je echt goed in moet steken om niet in het water te komen. Als je hier kunt parkeren in Delft kun je natuurlijk overal in Nederland je auto inparkeren. Dat is een groot voordeel bij drukke parkeerplaatsen.

Om dit tijdens de lessen aan te leren gaan we niet gelijk beginnen langs het water hoor, wees maar niet bang. We beginnen met de basis en gaan dan steeds een stapje moeilijker. Dit doet Rijles Delft op een geleidelijke manier, waardoor je het niet eens door hebt. En dan sta je ineens met je auto een paar centimeter van het water af. Dan ben je echt trots op jezelf..

Niet moeilijk doen, weg met die zenuwen, parkeren als een man in Delft rijscholen

https://drivercompany.nl/rijschool-delft/