Silink

Een opgeruimd magazijn

Om producten op een goede en veilige manier op te slaan en niet allemaal los rond te laten slingeren in het magazijn kunt u prima gebruik maken van palletboxen van hout, metaal of kunststof. Deze boxen zijn in uiteenlopende maten verkrijgbaar en als standaard boxen niet geschikt zijn voor uw bedrijf omdat ze niet goed passen kunt u er ook voor kiezen op maat gemaakte boxen aan te schaffen. Palletboxen danken hun naam aan de manier waarop ze geplaatst worden: ze staan namelijk boven op een pallet of op elkaar stapelen is ook mogelijk.

Alle opbergmogelijkheden

De opbergmogelijkheden met deze boxen zijn eindeloos: u kunt er werkelijk praktisch alles in bewaren. In vloeistofdichte palletboxen kunt u levensmiddelen bewaren maar ook voor bijvoorbeeld chemicaliën in op te bergen zijn ze geschikt. Voor wat voor toepassing u ze ook nodig heeft, de kunststof boxen zijn voor nagenoeg alles geschikt. Als ze volledig afsluitbaar zijn kunt u ze ook gebruiken om bijvoorbeeld papieren in te bewaren voor uw archief. Als er geen daglicht bij kan zullen de papieren ook niet verbleken maar het is ook een ideale oplossing tegen bijvoorbeeld muizen.

Ruime keuze uit boxen

De voor voedingsmiddelen geschikte boxen zijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar maar ook de inhoud ervan kan variëren. Deze wordt bepaald in liters. Ook het gebruikte materiaal varieert: niet alleen voor de buitenzijde worden diverse materialen toegepast, u kunt ook kiezen voor gerecyclede boxen of volledig nieuwe. U kunt kiezen voor houten, metalen of kunststof palletboxen maar de laatste variant is het meest praktisch in gebruik. Verkrijgbaar in verschillende inhouden, gemeten in liters maar ook van verschillende merken en types. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit palletboxen met diverse palletsnedes maar ook voor verschillende openingen waardoor u de boxen kunt vullen. Afhankelijk van wat u erin wilt doen kiest u de juiste box.