Silink

De voordelen van R7s Led Lampen

R7s led lampen zijn de led tegenhanger van de R7s halogeen staaflampen. Led lampen hebben meerdere voordelen ten opzichte van halogeen staaflampen. Belangrijk is om bij de aanschaf van nieuwe led lampen na te gaan of de R7s led geschikt is voor u. Ook zijn er verschillende versies van de R7s Led, welke geschikt is voor u en uw lamp hangt er van af wat uw doel is in deze ruimte. Hier zijn niet alleen de voordelen van R7s Led lampen, maar ook wat de voordelen zijn van de verschillende types.

 

Voordelen van R7s Led Lampen t.o.v. R7s Halogeen Lampen

De R7s Led Lampen hebben ten opzichte van de R7s Halogeen Lampen een aantal voordelen, echter neemt dit niet weg dat er ook nadelen aan zijn verbonden.

–      R7s Led Lampen zijn tot wel 10x duurder dan de goedkopere R7s Halogeen optie.

R7s Led Lampen kunnen wel €20 tot €30 kosten ten opzichte van de €3 euro voor de R7s Halogeen variant.

–      Echter gaan de R7s Led Lampen wel 15x zo lang mee als de R7s Halogeen lampen. Dit houdt in dat je de R7s Led veel minder vaak hoeft te vervangen en het uiteindelijk goedkoper is om een R7s Led te kopen dan meerdere R7s Halogeen lampen.

–      Stroomverbruik: Het stroomverbruik van een R7s Led is vele malen lager dan dat van zijn tegenhanger, de R7s Halogeen lamp. Dit komt doordat de R7s Led gebruik maakt van een energiezuinige lichtproductie terwijl het dezelfde sterkte aan kan houden.

–      Dimbaarheid: Zowel de Halogeen als de R7s Led zijn beiden dimbaar, maar omdat led gebruik maakt van een energie efficiënte manier van stralen is het mogelijk om dit heel precies te regelen.

Verschillende types R7s LED

Led lampen komen in veel verschillende vormen en maten. Daarnaast zijn er ook veel verschillende kleuren waarin led lampen voorkomen. Dit geldt ook voor de R7s led. Deze led lampen komen bijvoorbeeld voor in zowel een dimbare als een niet dimbare vorm. Ook zijn er verschillende kleuren die de R7s Led kan maken. Hierbij gaat het vooral om een heldere witte kleur en een warme witte kleur. Het belangrijkste verschil tussen alle R7s Leds is nog wel de lichtsterkte. Let op dat u het juiste wattage koopt dat geschikt is voor uw aansluiting. Hoe hoger het wattage hoe feller de lamp. Maar dit houdt ook in dat de R7s Led meer energie zal verbruiken.

https://www.leds-depot.be/