Silink
Image default
Business / Transportation and Logistics

Bijbelse rondreis Israël

Mijn moeder wil graag nog eens een Bijbelse rondreis in Israël maken. Ze is een wat oudere vrouw van begin zestig, maar nog goed van geest en lichamelijk fit. Van de reis is het er nooit van gekomen en voor haar juist nu een moment om dit te doen, omdat zij het nú nog kan.

Ik vraag aan haar of we samen eens achter de laptop zullen gaan zitten, om te kijken of we een christelijke rondreis in Israël kunnen vinden. We komen uit op de website van Israël Idoed Reizen. Israël is het land van de bijbel en idoed betekent ‘bemoediging’. Deze betekenis is voor haar eigenlijk al de doorslag om bij deze website een Bijbelse rondreis naar Israël te boeken.

Christelijke historie in Israël

Welke reizen biedt Israel Idoed nou precies aan? We gaan eens kijken. Onder het ‘kopje onze reizen’ zien we precies welke reizen zij aanbieden, waaronder een speciale reis naar Israël. Reizen voor mensen met een licht verstandelijke beperking, een Bijbelse gezinsvakantie, maar ook Israël ontspannend beleven. Dat laatste is iets voor haar, want zo kan zij zelf dit mooie land in haar eigen tempo ontdekken, maar is er ook tijd voor elkaar, de groep en reisgenoten. Genieten van de natuur en de rust.

Tiendaagse rondreis

Deze rondreis duurt tien dagen en is in de maand april 2019. De prijs van deze Bijbelse rondreis Israël kost 1495 euro per persoon. Inclusief vliegreis, ontbijt, diner, reisleiding en excursies. Het programma staat er ook bij en zo weet je precies welke bezienswaardigheden er zijn. Zo is er af en toe ook een vrije middag of dag en dat geeft je de vrijheid om zelf te doen wat je leuk vindt of om gewoon helemaal niks te doen, even relaxen.

“Mam, boeken dan maar deze Christelijke Rondreis Israël ?” Ze zegt gelijk ja en even later vullen wij de gegevens in om deze reis te boeken. April 2019, het lijkt nog ver weg, maar de tijd gaat snel. En mijn moeder… die heeft zin in deze rondreis!