Silink
Image default
Auto

Antislipmatten voor de auto

Vind jij het ook altijd zo vervelend dat als je op vakantie gaat en je je koffers achter in de auto hebt gedaan. Je dan later helemaal in de auto moet kruipen om je koffers te pakken. Ze liggen niet meer op de plek waar jij ze hebt neergelegd, maar zijn door het gas geven, het remmen en de bochten tegen de stoelen van de auto geschoven. Dat gebeurd niet alleen met de koffers… Ook met de boodschappen! En dat is misschien nog wel veel vervelender. Want als je tas met boodschappen omvalt in de auto, ben je een hele tijd zoet om alle boodschappen spulletjes weer van her en der te rapen. Als bij jou in de auto ook al je spullen in de kofferbak van plek verschuiven wordt het tijd om daar iets aan te doen!

 

Antislip mat voor auto’s

De oplossing is gemakkelijk en simpel. Leg een antislipmat voor auto’s in je kofferbak. Een antislipmat is vaak een mat gemaakt van rubber. Rubber heeft een hele stroeve eigenschap. Als de mat aan zowel de onderkant als bovenkant rubber bevat. Weet je dat de mat niet zal verschuiven en kunnen de spullen die er op zet, ook niet meer verschuiven. Garanties worden natuurlijk niet gegeven. Want als jij 80 rijdt en ineens keihard op de rem trapt, dan kan ik je wel vertellen dat je alsnog de koffers in je nek hebt liggen. Maar bij normaal gebruik zal je zo’n antislipmat echt als een uitkomst ervaren. En voor het geld hoef je het niet te laten. Antislipmatten zijn namelijk helemaal niet duur!

 

Mocht je nog een stukje van het antislipkleed over hebben? Bewaar dan ook een stukje en leg deze op je dashboard. Hier kun je dan bijvoorbeeld je mobieltje op leggen. Het is aardig steady en in elk geval veel beter dan dat je daar voor in de auto géén antislipmatje hebt liggen.